Beni Koruyun

25 Mart 2010 Perşembe

Nasreddin Hoca Kuklası


8/G sınıfı öğrencilerimden Fatma Çolakoğlu'nun yaptığı bu harika Nasreddin Hoca Kuklası paper mache tekniği ile yapıldı. Fatma tekniğe uygun, özgün bir iş çıkardı ortaya. Kendisinin en takdir ettiğim yönü bağımsız iş yapabilme yeteneği. Sadece teknik hakkında bilgi aldıktan ve bazı örnekler gördükten sonra böyle bir iş çıkarabilmiş olması beni çok mutlu etti. Şimdi kuklası için ambalaj ,marka, logo ve reklam senaryosu hazırlayacak. Onları tamamladıktan sonra diğer fotoğrafları da bu başlığın altına eklerim.





5 yorum:

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Çok yetenekliymiş gerçekten. Tebrik ediyorum seni ve Fatma'yı...

Duru Günaçan dedi ki...

Teşekkürler marifetli peri.
Bazı öğrencilerin çalışmalarına ufak da olsa yardım ediyorum fakat Fatma'nın bu çalışmasına elim değmedi resmen. Çok yetenekli gerçekten.

İğne İle İplik dedi ki...

Aman aman maşallah, inşallah bu yeteneği geleceğinde de bir yer sahibi olur:) Ayrıca Durucum ne kadar şanslısın, böyle öğrenciler öğretmen içinde bir motivasyondur, haksız mıyım?

Duru Günaçan dedi ki...

çok teşekkürler iğne iplik. böyle öğrencilerim sayesinde dersler çok daha zevkli geçiyor hatta seninde söylediğin gibi beni motive edip bana esin kaynağı olanlar bile var.
verdiklerimi alıp,üstüne katan öğrenciler oldukça öğretmenlikten büyük keyif alıyorum.

Adsız dedi ki...

Bana nasrettin hoca veye kaybolmaya yüz tutmuş mesleklerle ilgili kukla nasıl yapıyılır veya nerden bula bilirim acil pazartesiye kapar yapmam gerek lütfen !!